Workshop Schermen in Amersfoort

Workshop schermen als uitje in Amersfoort

Een actieve sport leren beoefenen in Amersfoort? Een sport die steeds meer bekendheid geniet in de steden. Een sport waar competitie centraal staat.Schermen is een van de vijf sporten die sinds de eerste editie altijd op het programma van de Olympische Spelen hebben gestaan. Ook de competitie in het schermen is net zo oud als de schermkunst zelf. Nu kunt u zelf de Olympische sport beoefenen.

Workshop Schermen op locatie

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren.
Deelnemers krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel en kunnen de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen.
Na één 1 uur kunt u al met elkaar sparren en onderling worden geduelleerd.

Schermen is welliswaar actief en dynamisch maar niet moeillijk te leren en kan zowel door mannen en vrouwen worden beoefend.
Het schermen is volkomen veilig dankzij de speciale materialen die iedere deelnemer ter beschikking krijgt.
Deze workshop is inclusief instructie, begeleiding van professionals en alle schermmaterialen
Minimum leeftijd is 16 jaar.

Prijs per persoon: €29,75
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 12

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Amersfoort. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Amersfoort

De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Koppelpoort als toegangspoort, die je leidt naar Amersfoort’s rijke geschiedenis, vernieuwende architectuur, musea, levendige winkelhart, groene gebieden en zomerfestivals.Het straten- en grachtenpatroon van nu is nog vrijwel hetzelfde als tijdens de ontwikkeling van Amersfoort. Ontdek de wonderlijke mengeling van een rustieke, oude, maar o zo verrassend moderne stad.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Amersfoort met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Spakenburg en Leusden zijn ook zeker plaatsen die bij u in de smaak zullen vallen en een bezoek is goed te combineren met Amersfoort. In Spakenburg is het vooral het water wat centraal staat; de botterzeiltochten, de havens etc. In Leusden is het vooral de groene omgeving.